Roon Bike Travel

Arrangement Classic TT/ManxGP 2020

Roon Bike Travel biedt campingarrangementen op 3 speciaal door ons geselecteerde campings op het Isle of Man. Dit kan met je eigen tent of met onze ingerichte huurtenten.

  • De Glenlough campsite is pal aan de baan gelegen vlakbij Douglas. Deze camping heeft frequente bus en taxi verbindingen naar Douglas waar zich ook start/finish en het paddock terrein bevinden. Perfect voor degenen die vaak naar de hoofdstad willen om van de festiviteiten te genieten en de pubs te bezoeken. Pub en supermarkt in Union Mills op 1,5KM loopafstand.
  • De Cronk Aashen Farm campsite is op 200 meter afstand gelegen van het circuit (Mountain Course), vlakbij het plaatsje Kirk Michael. De ligging van deze camping is erg gunstig omdat het ook bereikbaar is wanneer de baan afgesloten is. Het is een rustige camping waar het vanaf 23:00 uur redelijk stil is, zodat je ook aan je nachtrust toekomt. Pub en kleine supermarkt in Kirk Michael op 3KM loopafstand. Er is een keuken voor gemeenschappelijk gebruik.
  • De Ballamoar Campsite Is gelegen in Ballaugh Bridge, ongeveer 300 meter van de baan. Ballaugh Bridge is 1 van de meest bekende plekken om de races te bekijken. De ligging van deze camping is erg gunstig omdat het ook bereikbaar is wanneer de baan afgesloten is. Ook de Ballamoar Campsite is een rustige camping waar het vanaf 23:00 uur redelijk stil is voor een goede nachtrust. Pub en supermarkt in Ballaugh Bridge op 300 meter loopafstand

Ingerichte huurtenten:

Vanaf 2013 bieden wij ook de mogelijkheid om een ingerichte tent te huren. Er is een keuze uit een 2 of 3 persoons tent welke opgezet voor je klaar staat. Het betreffen ruime kwaliteitstenten zoals Robens, Basecamp of Active Leisure waarin je rechtop kan staan. Tijdens de Classic TT en manxGP worden tenten verhuurd op de Glenlough en de Ballamoar Campsite. Kijk voor de inventarislijst en verdere info op de pagina Pagina huurtenten.

Begeleiding

Wij van Roon Bike Travel verblijven gedurende de gehele Classic TT periode met 2 personen op de Ballamoar campsite ter ondersteuning waar nodig. Verder kunnen wij je voorzien van vele tips en wetenswaardigheden m.b.t. de Classic TT races en het festival. Via regelmatige briefings houden we jullie op de hoogte van de mooiste plekken om langs de baan de races of trainingen te gaan bekijken.

Vraag ook naar de mogelijkheden van een campingarrangement i.c.m. vliegtickets.

Een boeking met auto, camper of bestelbus is ook mogelijk. Deze plaatsen zijn echter beperkt, dus boek op tijd!


Meld je vrijblijvend aan: Vrijblijvend info aanvragen

Info aanvragen TT Isle of Man, ManxGP of Classic TT.

TT Isle of Man shop


Vind ons op facebook


Aan de informatie en prijzen op deze website kunnen geen rechten ontleend worden.    Algemene voorwaarden     Algemene voorwaarden huurtenten en inboedel     Privacy verklaring

Info aanvragen
Isle of Man
Overige Road Races
Beursinfo
Contact
Links
Isle of Man TT 2020
Arrangement Isle of Man TT 2020
Tijdschema Isle of Man TT 2020
Prijzen Isle of Man TT 2020
Classic TT Isle of Man
Arrangement Classic TT
Schema Classic TT 2020
Prijzen Classic TT 2020
ManxGP Isle of Man
Arrangement ManxGP
Tijd schema ManxGP 2020
Prijzen ManxGP 2020
Isle of Man
Huurtenten
Huurtenten Classic TT/ManxGP
Stichting GGTO
Sponsor programma
Bagageservice
Bagageservice Classic TT/ManxGP